Autolak in een spuitbus nodig? Ga dan naar Nonpaint Pro

Autolak in een spuitbus nodig? Ga dan naar Nonpaint Pro

Autolak in een spuitbus nodig? Ga dan naar Nonpaint Pro

Bent u momenteel op zoek naar bedrijf die gespecialiseerd is in autoschadeherstel en heeft u een spuitbus nodig? Dan is het zeker een aanrader om naar Nonpaint Pro te gaan. Zij hebben namelijk een zeer breed assortiment aan verschillende spuitbussen en kleuren. Iedere kleur die u wilt u mogelijk. Autolak in spuitbus in iedere door u gewenste kleur, zowel effen, metallic als parelmoer kleuren. Uitsluitend afgevuld met hoogwaardige A-kwaliteit autolak. Dat betekent 100% kleurechtheid, hoge dekkingsgraad, snelle droogtijd en de beste verneveling. De spuitbussen zijn voordat deze in het assortiment geplaatst werden uitstekend getest. Hierdoor is het zeker dat u een hoge kwaliteit spuitbus heeft met de perfecte verneveling en een professioneel eindresultaat.

spuitbus

Over het spuiten met de spuitbus

Wanneer uw auto is voorzien is van een 2-lagen effectlak dan dient u, om een onzichtbare, fabrieks originele reparatie te kunnen uitvoeren hetzelfde laksysteem te hanteren. Dit houdt in dat u eerst een kleur lak aanbrengt en deze vervolgens afspuit met een 1K of 2K blanke lak voor een professionele glans en bescherming. Tijdens de selectie van uw kleur wordt door de professionals van Nonpaint Pro weergegeven of uw kleur een effectlak is en afgelakt dient te worden met een blanke lak.

 

Heeft u verder nog vragen?

Heeft u vragen of wilt u graag advies hebben van echte professionals? Dan is het natuurlijk mogelijk om vrijblijvend contact op te nemen met een van de specialisten. Zij helpen u graag verder in de zoektocht naar de perfecte autolak.

Categorie:Autolak Tags